Miért jó az online receptfüzet?

Régen mindenki szakácskönyvekből, ismerősöktől, innen-onnan gyűjtötte össze kedvenc receptjeit, és általában mindent egy helyen, a saját receptfüzetében gyűjtött.

Az online receptfüzet hasonlóan működik, csak az interneten.

Az interneten sok jó receptes weboldal létezik... Ezeken megtalálod a kedvenc recepteidet... Ezt követően pedig itt, egy helyen tárolhatod őket. Akár, egy interneten olvasott cikkhez írt receptet is a gyűjteményedbe rakhatsz, bármelyik weboldalon is legyen...

Nagyon fontos, hogy itt könnyedén tudod egy helyen tárolni az összes receptes oldalon talált kedvenc receptedet, legyen az akár külföldi weboldalon is.

Igaz, hogy mára már a sok jó receptes oldal közül akad több olyan is, ahol szintén tudod gyűjteni a kedvenc receptjeidet, de ezeken a receptes oldalakon csak az oldalon belüli recepteket tudod gyűjteni magadnak. Más weboldalon található recepteket oda nem tudod gyűjteni.

Mivel a mai világban szerintünk nem létezik olyan szakácskönyv, illetve receptes weboldal sem, ahol minden recept megtalálható, így biztosak vagyunk abban, hogy nagyon kevesek azok, akik minden kedvenc receptet megtalálnak egy weboldalon és egy helyen tudnak gyűjteni.

Itt bármelyik weboldalon talált receptet lementheted magadnak úgy, hogy a későbbiek folyamán, bármikor és bárhonnan, akár mobilkészülékekről is, egy kattintással elérd, méghozzá azon a weboldalon, ahol a receptet eredetileg találtad. Olyan mint ha kivágtál volna egy oldalt egy szakácskönyvből és beragasztottad volna a saját recetfüzetedbe.

Próbáld ki az online receptfüzetet. Ha segítségre szorulsz, a gyorsabb és egyszerűbb kezelés érdekében olvasd el a Hogyan használd menüpontban leírtakat.

Hamarosan saját recepteket is el tudtok majd tárolni...

Copyright © 2010-2014 Receptfuzet.hu, Minden jog fenntartva!